ВИДЕО: Кога скопски Дедо Мраз ќе испие некоја чашка повеќе

Објавено на 26 декември 2016, 06:16

СПОДЕЛИ:

Работата тешка, надвор ладно, тој на веспа… Алкохолот не би требало да е опција, но….

СПОДЕЛИ: