ВИДЕО: Кога спонзорушата не ти ја видела колата

Објавено на 17 февруари 2017, 03:01

СПОДЕЛИ:

Една прилично згодна русоксоа, вежба разголена на паркинг, сакајќи да ги покаже стомачните и да привлече внимание кај некој богаташ. А како ќе сфати дека е некој богат, па нормално по колата која ја вози.

Ама не е сè така како што изгледа.

Високо момче ќе и пријде пеш, ќе ја пофали дека е убава, но таа ќе му рече дека е мажена. За кратко време ќе се случи таков пресврт, што таа никогаш нема да си го прости.

Погледнете:

СПОДЕЛИ: