ВИДЕО: Кога зимската служба има лош ден

И Зимската служба знае да има лош ден.

Се случува и камионите задолжени да го расчистуваат снегот и самите да заглават во него.

Кога нема да и тргне тогаш тука е секогаш „стариот“ добар теренец на Мерцедес.

Рака на срце не е стар туку станува збор за новата „G“ класа, но се нашол на право место во право време.

Видеото е снимено во Босна која деновиве се соочува со вистински проблеми поради снегот.

ВИДЕО: Секс сред продавница!!!

Британски пар сакал да го испроба брачниот кревет пред да го купи.

– Ова е најдобриот секс кој сум го имала, рекла жената која со своето момче завршила што требала.

Меѓутоа, тие на крајот сепак не го купиле креветот, затоа што бил премногу скап, а продавачите ги исфрлиле од продавницата.

Најлесната задача која ги скара корисниците на ФБ

Ова се учи некаде во трето одделение, но многумина веќе ги имаат заборавено и наједноставните математички операции. 

Дали вие ќе ја решите?

Ако се мачите подеднакво како и корисниците на друштвените мрежи за да дојдете до решение, тоа само значи дека одамна сте излегле од училишните клупи.

Решението е малку подолу

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

2-2×2+1= 2-4+1 = -2 +1 = -1

Популарно