ВИДЕО: Кој вика дека е забрането капење во фонтаната ,, Воинот на коњ ,, ?

Објавено на 30 октомври 2016, 15:04

СПОДЕЛИ:

Две момчиња се соблекоа по гаќи си влегоа во фонтаната на плоштадот Македонија, се разладија си се облекоа и си отидоа. Никој не им кажа збор

Испратено од Андреј Димовски

fontana

СПОДЕЛИ: