ВИДЕО: Колку се чесни Македонците? Што ако им понудите 500 денари?

Објавено на 27 септември 2016, 13:43

СПОДЕЛИ:

Untitled
Уште еден социјален експеримент или скриена камера на дечките кои вредно работат на улиците низ Скопје. Погледнете што снимија овој пат.

Испратено од Андреј, Филип и Бојан

СПОДЕЛИ: