ВИДЕО: „Љубовна приказна“ – прекрасното свадбено видео на Јасмина и Бојан

Објавено на 03 октомври 2016, 13:17

СПОДЕЛИ:

Свадбеното видео во продукција на „Ристовски продукција“ ќе им остане како спомен на најубавиот ден во животот на Јасмина и Бојан.
14479545_1429498103732402_6879477676263230491_n
Љубовната приказна која нема крај, на парот кој стапи во брак вреди да се погледне…

Испратено од Јасмина

СПОДЕЛИ: