(ВИДЕО) Мајката била шокирана кога Сајмон го прекинал нејзиниот син и побарал да смени песна по што следеше настап за паметење

Објавено на 14 декември 2016, 21:42

СПОДЕЛИ:


Ова е еден од оние настапи кои засекогаш ќе останат во сеќавање. Настапот се случил во 2009 година во емисијата „Британија има талент.
Тогаш 12 – годишниот Шајен излегол на бината за да го покаже својот талент и ја одбрал песната “Valerie” од Ејми Вајнхаус, но само по неколку секунди бил запрен од страна на Сајмон кој побарал од него да запее друга нумера.
Тогаш следеше момент кој сите во салата ги остави во неверување…

СПОДЕЛИ: