ВИДЕО: Машко оро на свадба стана вистински интернет хит

Објавено на 19 август 2015, 19:40

СПОДЕЛИ:

Осум момчиња решија сами да заиграат оро на свадбата на нивните пријатели и успеаја да предизвикаат огромно внимание.

Untitled

Добија огромни аплаузи, а колку се умешни во играњето, погледнете во видеото во продолжение.

СПОДЕЛИ: