ВИДЕО: Миленко Неделковски си заминал од Kанал 5 – Еве зошто

Објавено на 29 декември 2016, 12:10

СПОДЕЛИ:


Миленко Неделковски на радио „Радио Слободна Македонија“ обелодени дека еднострано го раскинал договорот со Канал5 телевизија и истиот го образложи.

Слушнете зошто Миленко се решил на овој потег:

СПОДЕЛИ: