ВИДЕО: Нема да ви се верува дека ова е снимено во Скопје!

Објавено на 28 декември 2016, 15:32

СПОДЕЛИ:


„Mannequin Challenge“ Скопска клубска сцена, настап на Cyrillic, Trap Da Fuck Up.

СПОДЕЛИ: