ВИДЕО: Необична несреќа на Тито при посетата на Шведска

Објавено на 11 јануари 2017, 14:31

СПОДЕЛИ:

На социјалните мрежи се појави малку позната снимка, на која е прикажано како Јосип Броз Тито во 1976 година доживеал една необична несреќа кога отишол во посета на премиерот на Шведска Олоф Палме.

Имено, додека Тито излегувал од автомобилот, еден член на југословенската делегација му ја удрил раката.

Погледнете:

СПОДЕЛИ: