ВИДЕО: Неверојатно – Што се случува кога ќе помешате Пепси и течен азот

Објавено на 11 јануари 2017, 16:26

СПОДЕЛИ:

Ова е мал експеримент кој покажува како секојдневните работи реагираат кога се полеани со течен азот.

Погледнете го видеото, навистина неверојатно

СПОДЕЛИ: