(ВИДЕО) Новогодишни оргии: Подивееја бегалците со пиштоли по улиците на Берлин

Објавено на 02 јануари 2017, 18:26

СПОДЕЛИ:


На интернет мрежата се појави видео во кое бегалците од Блискиот Исток беснејат за време на новогодишната ноќ во Берлин. На кадрите, направени од очевидци, се гледа огромна толпа побеснели мажи, кои пукаат со пиштоли во воздух.
Многумина во дива екстаза, фрлање огномет низ улиците на германската престолнина. Бомбите грмеа директно под прозорците на жителите во регионот, а мигрантите не престануваат да врескаат.

СПОДЕЛИ: