(ВИДЕО) Огромно деколте и блуза без градник. Целато студио гледаше во градите на Милица Павловиќ

Објавено на 11 јануари 2017, 17:12

СПОДЕЛИ:

Милица Павловиќ во Ами-Џ Шоу се појави во син фустан со огромно деколте кој едвај и ги покриваше градите , кои ги шокираше сите.

Иако публиката е навикната на секси кобинација и покажување на згодното тело , изданието во кое се појави во сстудиото на Огнен Амиџ , сите ги остави без текст. Никој не можеше да го тргне погледот од огромното деколте на пејачката, но таа не се заморување со погледите и се однесуваше сосема нормално вешто пазејќи нешто да не излезе..

СПОДЕЛИ: