ВИДЕО: Ова ќе ве изненади – колку се чесни луѓето во Македонија?

Објавено на 26 август 2016, 14:59

СПОДЕЛИ:

Untitled
Социјалните експерименти се тренди на Youtube во последно време, па Едо и Боки решиле да направат еден и во Македонија. Погледнете колку се чесни луѓето во Македонија:

Испратено од Бојан

СПОДЕЛИ: