ВИДЕО: ПОЛИЦИСКА БРУТАЛНОСТ – Вака американски полицаец апси средношколкаамерикански полицаец апси средношколка

Објавено на 06 јануари 2017, 15:13

СПОДЕЛИ:


Видеото од полицикса акција во средно училиште во САД се рашири на интернет. Бруталниот полицаец веднаш по инцидентот бил суспендиран.

СПОДЕЛИ: