ВИДЕО: Разигарана атмосфера во Канал 5 со Милена, Ване и Јелена

Објавено на 02 јануари 2017, 00:37

СПОДЕЛИ:

Весело и разиграно во утринската новогодишна програма на Канал5.

Милена, Јелена и Ване, водителите на утринските програми на Канал 5 се забавуваа на песните на Елена Велевска.

СПОДЕЛИ: