(ВИДЕО) Сакаше да скокне од мост, се предомисли па следуваше…

Објавено на 11 јануари 2017, 21:36

СПОДЕЛИ:

Една жена од Бразил решила да си го одземе животот скокајќи од мост. Меѓутоа, се предомислила, но за жал не се спасила.

Еден од минувачите го снимил обидот за нејзино спасување додека висела на работ на мостот.

Присутните успеале да ја задржат на неколку секунди, по што паднала и починала на лице место.

Погледнете како изгледало тоа..

СПОДЕЛИ: