ВИДЕО снимено во Крушево апсолутен ХИТ на интернет

Објавено на 29 август 2016, 14:59

СПОДЕЛИ:

Reportaza106-1
Шпанскиот параглајдеристот Феликс Родригес Фернандез сними видеото со стотици параглајдери во Кушево и го испрати на еден популарен интернет сајт. Истото стана вирален хит на интернет

СПОДЕЛИ: