ВИДЕО: Со велосипед по ѕидините не скопско Кале!

Објавено на 21 јули 2016, 12:26

СПОДЕЛИ:

Германскиот МТБ велосипедист Енди Шустер спонзориран од брендот Фуџи во ова видео вози низ некои од најинтересните места за сериозно точкарење низ градот и околината.

Untitled

Според впечатоците, Енди вели дека Македонија е одлично место за лесно изнаоѓање на одлични патеки за возење со самиот факт што географски најголем дел од земјата е исполнета со планини.

СПОДЕЛИ: