ВИДЕО: Спасени пет деца заглавени на Водно, еве кои се хероите!

Објавено на 06 јануари 2017, 20:04

СПОДЕЛИ:


Екипа на Црвениот крст вчера и покрај обилните снежни врнежи се искачи на Водно и оттаму спаси пет дечиња заглавени во снежните наноси.

Екипата успеа и покрај снежното невреме да стигне до децата и да ги евакуира на безбедно, по што го објави и ова видео на кое се гледа спасувањето.

СПОДЕЛИ: