ВИДЕО: Србинката која ја силувал братот се појави во утринска – раните не исчезнуваат

Објавено на 15 февруари 2017, 13:13

СПОДЕЛИ:

Исповед на жената која пред неколку дена предизвика лавина од емоции и коментари кога се јави во утринска и призна дека била силувана од сопствениот брат на шест години.

39-годишната жена која ќе остане анонимна се појави во утринската емисија, лицето и беше замаглено, а таа зборуваше за хоророт.

– Се јавив да го извадам тоа од себе, инаку 33 години го чувам, кој ќе ми помогне, рече таа. Мајката го затекна брат ми како ме силува, тоа се случуваше постојано. Замоли да остане меѓу нас, татко ми беше многу строг, вели жената.

Таа од дома си отишла на 15 години, нема работа, а завршила само петто одделение.

– Имав една цел во животот, да соберам пари и да си одам од таму, да не го доживувам тоа, вели таа.

Денес нејзиниот брат имал 4 деца, а претходно се развел.

СПОДЕЛИ: