(ВИДЕО) Средношколец си ја побара професорката за жена, еве како реагираше таа

Објавено на 03 јануари 2017, 21:02

СПОДЕЛИ:

Еден до уши заљубен кинески средношколец неодамна се осмелил да ја побара за жена својата атрактивна професорка, но за жал, на груб начин ја научи животната лекција дека љубовта понекогаш боли.

Имено, неговата брачна понуда нималку не и се допадна на згодната професорка.

СПОДЕЛИ: