ВИДЕО: СТРАШНА снимка од пожарот кај Богданци – што се движи низ пламенот?

Објавено на 05 август 2016, 14:30

СПОДЕЛИ:

Untitled
Видеото кое ни ги испрати наш читател е од пожарот пред неколку дена во близина на Богданци. Во десетата секунда од видеото се појави нешто многу чудно. Погледнете сами и донесете заклучок:

Испратено од Коста

СПОДЕЛИ: