ВИДЕО: Страшно – Кога електронската цигара ќе се претвори во петарда

Објавено на 10 јануари 2017, 12:58

СПОДЕЛИ:

Кога сакате да се откажете од цигарите, прво нешто што ви паѓа на памет се електронските цигара како полесен начин за пребродување на кризите.

Но ова е само едно во низата на видеа кое во почесто време ги има се почесто кое ќе ве натера да се запрашате дали електронските цигари се најдобар и најбезбеден начин за откажување од пушењето.
Погледнете

СПОДЕЛИ: