ВИДЕО: Тајната на древните Кинези – како до беспрекорно здравје?

Туи-на е кинеска медицинска масажа, и се темели на теориите за Јин и Јанг, теоријата на петте елементи, животната енергија-Qi и меридијаните, каналите по кои таа циркулира. Се употребува при хронични болки и состојби како што се: главоболка, мигрена, несоница, замор, стрес, проблеми со системот за варење, ладни нозе, задржување на вода во организмот, болки во крстот, проблеми со ’рбетот, менструални и уринарни проблеми, мускулна напнатост и грчеви, хипертензија, хипотензија и друго. Уживајте во Туи-ната масажа во „Студио Алтернатива“. Тел. 078/429 295 или 02/6150 369

СПОДЕЛИ: