ВИДЕО: Трешти музика по полноќ во Битола – граѓаните не можат да спијат

Објавено на 27 декември 2016, 11:35

СПОДЕЛИ:

Наша читателка, која сакаше да остане анонимна, ни испрати неколку видеа од полноќниот „џумбус“ во Битола. Вели не може да се спие, бидејќи музиката од „Pub Connect“ е премногу гласна.

Таа веќе пријавила во полиција, но од таму и рекле дека локалот може да работи до 1 часот по полноќ, пред и во текот на новогодишните празници.

Новогодишнита атмосфера и празниците се убав дел од годината при кој забораваме на повеќето од проблемите, но тоа не значи дека некој треба да страда од нашето забавување.

Испратено од Анонимна

СПОДЕЛИ: