(ВИДЕО) Убијте ме не се тргам од тука – жена со бебе направи хаос среде ценатарот

Објавено на 01 февруари 2017, 21:34

СПОДЕЛИ:


Босанка направи застој во центарор на Сараево. Таа седна на сред улица пред зградата на Претседателството на БИХ со бебе во рацете и почна да вика:


– Јас не бев ваква лекарите ми дадоа отров. Убијте ме, немам веќе што да правам со животот. Убијте ме, не се мрдам од овде – викала таа, држејќи го бебето

По некое време пристигнала Итната помош и го згрижеле бебето, по што сообраќајот се нормализирал.

СПОДЕЛИ: