ВИДЕО: Убиство на терен – со еден удар го уби судијата бидејќи му покажа црвен!

Објавено на 08 ноември 2016, 19:56

СПОДЕЛИ:

Од Мексико првично пристигнаа информации дека арбитарот починал откако играчот Рубен Ривера Васкез го удрил со глава. Сепак, Васкез смротоносниот удар го задал со тупаница и тоа поради доделен втор жолт картон.
untitled
По чинот, Ривера веднаш се качил во комбе со кое побегнал, а по него полицијата во Мексико сеуште трага.

СПОДЕЛИ: