ВИДЕО: Урнебесно – Како Кумановци се тркаат на снегот

Објавено на 09 јануари 2017, 15:29

СПОДЕЛИ:

Овие млади Кумановци дефинитивно се „луди“.

На снегот се тркаа но во различни „дисциплини“.
Едниот ајкула, другиот делфин.
Погледнете го видеото

СПОДЕЛИ: