ВИДЕО: Урнебесно – заглавен велосипед, електрична ограда и тројца мажи

Објавено на 10 јануари 2017, 15:55

СПОДЕЛИ:

Тројца мажи пробуваат да откачат заглавен велосипед од електрична ограда.

При обидот ги пецка струја, што ги смее уште повеќе и не им дозволува да си ја завршат работата.

СПОДЕЛИ: