ВИДЕО: Вака изгледаше собирот и дефилето на „Ноќните волци“ во Скопје

Објавено на 31 август 2016, 16:00

СПОДЕЛИ:

Звук на моќни машини, убаво дружење, дефиле низ Скопје…. Вака изгледаше собирот на „Ноќните волци“ изминатиов викенд во Скопје.
Untitled

„Отварај очи, нема повеќе извини не те видов !!! Не има и нас !!!“

Испратено од Дејан

СПОДЕЛИ: