(ВИДЕО) ВИСТИНСКА ДРАМА ВО „Јас имам талент“ – Беше сигурен дека испаднал, а 3 секунди подоцна беше НАЈСРЕЌЕН НА СВЕТОТ!

Објавено на 06 јануари 2017, 21:07

СПОДЕЛИ:


Вистинска драма настана во емисијата „Јас имам талент“, кога Нуредин Сајех, натпреварувач од Тунис, почна да плаче затоа што беше убеден дека испаднал и дека Ана Николиќ со притискањето на златниот тастер ќе го елиминира….

Нуредин, кој сите ги воодушеви со својата танчерска точка, очигледно не беше најдобро запознат со правилата и кога Ана ја стави раката на златниот тастер го прашала: „Дали знаеш што ќе се случи ако го притиснам ова копче?“, Сајех заплака и праша: „Дали е тоа затоа што дојдов сам?“…

Неколку секунди подоцна, се се промени, кога свати дека иде директно во полуфиналето…

Погледнете како тоа изгледаше:

СПОДЕЛИ: