(ВИДЕО) Застана на банкомат да подигне пари – Кога ќе видите што направи овој Кинез ќе падбнете од столче!

Објавено на 02 февруари 2017, 21:09

СПОДЕЛИ:


Тешко е да не бидете параноични кога ќе застанете на банкомат за подигнете пари, посебно доколку во ваша близина се наоѓаат некои сомнителни лица.

Да е биде паметен и спремен во текот на подигнување на пари од банкомат секогаш е добра идеја, но овој Кинез од следното видео пронајде до сега невиден начин како од останатите луѓе да го сочува совојот ПИН број.

Погледнете го видеото:

Assian pin protect by coolPick

СПОДЕЛИ: