ВИДЕО: Згодна девојка доби менструација додека беше во базен со своето момче

Објавено на 17 февруари 2017, 06:41

СПОДЕЛИ:

Една девојка се одлучи да се пошегува со своето момче. Таа практично го извади од памет откако му направи еден трик.

Во мало шише направи црвена течност, скришум со него влезе во базенот каде што беше тој. Го намами да дојде да ја гушка и милува, тогаш исто така без тој да забележи го истури шишето во нејзините гаќи и го излажа дека добила менструација.

Кога виде како целата вода се обои во црвено, момчето се преплаши и излезе надвор од базенот. На крај таа му откри дека се пошегува со него и му го покажа пластичното шише.

СПОДЕЛИ: