(ВИДЕО) ЖИРИТО И ПУБЛИКАТА ЗАПЛАКАА: Приказната за оставеното момче нема да ве остави рамнодушни

Објавено на 07 јануари 2017, 15:35

СПОДЕЛИ:

ногу сакам да имам некој свој што ќе ме поддржувам.Можеби ќе бидам сам до крајот на животот-говореше Дејан.

Дејан Кетиќ во шоуто „Јас имам талент“ ја раскажа својата тажна приказна која ги расплака жирито и публиката. Тој има неверојатна дарба за хип-хоп музика која му помогнала да ги преброди тешките периоди во животот кој не го мазел.

– Кога бев мал останав без родители. Тие биле млади и не знаеја како да одгледуваат дете и затоа ме дале во дом.Тоа ми падна многу тешко, многу сакам да имам некој свој што ќе ме поддржувам.Можеби ќе бидам сам до крајот на животот-говореше Дејан додека жирито во кое беа Раста и Срѓан Тодоровиќ не можеа да ги запрат солзите.

СПОДЕЛИ: