(ВИДЕО) Жирито на „Талент“ воодушевено: Убавата Украинка изведе перформанс поради кој публиката занеми

Објавено на 16 декември 2016, 21:11

СПОДЕЛИ:

Елена Наѓ (29) од Украина вчера вечер блесна во српската верзија од емисијата „Јас имам талент“ . Та на жирито му се претстави со таканаречена воздушна акробатика, што е точка од циркус. Даница Максимовиќ притисна златен тастер, кој Елена ја однесе право во финалето, а Ана Николиќ и пријде за да и честите. Погледнете го нејзиниот настап за кој пишуваат сите регионални медиуми:

СПОДЕЛИ: