ВИДЕО: Животот во Данска низ објективот на еден талентиран Македонец

Објавено на 31 август 2016, 15:28

СПОДЕЛИ:

Огнен Анчевски е фотограф и видеограф кого судбината од Скопје го однесе во Aarhus, Данска. Оги работи во локална Данска телевизија како „EVS vlonder“ и ни го испрати ова видео од градот.
Untitled
Уживајте:

Испратено од Огнен

СПОДЕЛИ: