Заплакала мајка стара

Објавено на 01 декември 2016, 15:55

СПОДЕЛИ:

Зоран Спасов е име кое се појави на музичката сцена во Македонија во 90тите години, но подоцна се пресели во Лозана, Швајцарија и се повлече од музиката. Сепак со новиот проект, Спасов се враќа на музиката со автобиографската песна „Заплакала мајка стара“, на која Зоран е кант автор.
untitled
Кадрите се снимени во Лозана и Монтреукс, Швајцарија, но и во Охрид. Како мајка се појавува незаменливата Шенка Колозова. За оваа песна и видео запис, Спасов соработува и со Гоце Димовски.

Испратено од Зоран

СПОДЕЛИ: