ВИДЕО: Погледнете го замокот каде живее Рожер Федерер

Еден од најдоборите тенисери на сите времиња, Роџер Федерер за место на живеење го избра селото Ловро во родната Швaјцарија. Се прашувате зошто се одлучил да живее на село?

Одговорот е едноставен, а тоа поради ниските даноци во ова место. Федерер тука живее во вистински стаклен дворец кој е изграден во хармонија со природата.

Погледнете, ќе се воодушевите од овој рај на Циришкото езеро.

Коментари

Популарно