ВИДЕО: Македонецот растури во Грција

Најпознатиот македонски „битбоксер“, Мартин Буцо Атанасовски го покажа својот талент и покрај морето во Грција. 

Вака звучи Буцо покрај брановите:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мартин Буцо Атанасовски (@buco_beatbox) on

Коментари

Популарно