Многу нови работни позиции на KARIERA.mk, меѓу работодавците и Техномаркет, Цементарница Усје, Алокејт Софтвер и Опен Ги Груп

Цементарница УСЈЕ АД Скопје е основана во 1955 година недалеку од копот за лапор северозападно од Скопје. Цементарница УСЈЕ АД Скопје претставува извонреден пример на компанија со одржлив развој. Нашите постојани вложувања во производната технологија, започнување и спроведување на разновидни проекти во сферата на заштитата на животната средина, развој на заедницата и останати проекти во областа на Корпоративната Општествена Одговорност се главните придобивки од нашата филозофија на одржлив развој.

Имаат отворено 2 работни позиции:

МАШИНСКИ ТЕХНИЧАРИ ВО ОДРЖУВАЊЕ

ПОМЛАД АСИСТЕНТ ЗА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ ВО СЕКТОР ЗА КВАЛИТЕТ

Open GI е специјализирана компанија за софтвер што нуди единствени и широко користени решенија во рамките на осигурителната индустрија. Како и развој и продажба на софтвер на компании низ Велика Британија и Ирска, одат подалеку со обезбедување поддршка и последователна нега што се протега во годините и децениите. Нивните тимови се експерти за разбирање на потребите на клиентите, прилагодувајќи ги според нарачано решение или надвор од продавницата, пред да го имплементираат и да ги сервисираат.

Имаат отворено 2 работни позиции:

IT SYSTEMS ADMINISTRATOR (LINUX)

QUALITY ASSURANCE ENGINEER

Брендот Техномаркет се појави на овој пазар како промотор на најсовремената технологија во областа на апаратите за домаќинство, црната (ТВ, аудио, видео) и белата техника, како и IT производите.  Првата продавница на брендот Техномаркет е отворена во Скопје,на улица Скупи, на површина од 1.750 м2.Набрзо потоа беше отворен и најголемиот продажен салон на Техномаркет во Скопје - кај Градскиот Стадион во Градски Парк и првиот продажен салон надвор од Скопје - во Битола. Оттогаш Техномаркет почна интензивно да ја шири својата продажна мрежа и да ги доближува своите производи и услуги до сé поголем број на потрошувачи. Денес, Техномаркет Македонија има 19 продажни салони ширум земјава, со тенденција за отворање на уште нови – во сите поголеми градови низ Македонија, сопствена логистичка мрежа  како и онлајн продавница.

Имаат отворено 4 работни позиции:

ТЕХНОМАРКЕТ ВРАБОТУВА ПРОДАВАЧ/КИ ВО ГОСТИВАР

ТЕХНОМАРКЕТ ВРАБОТУВА ПРОДАВАЧ/КИ ВО СКОПЈЕ

COIN CASA ВРАБОТУВА ПРОДАВАЧ/КА

ПРОДАВАЧ/КИ ВО ГОСТИВАР

Алокејт Софтвер е водечки меѓународен снабдувач на решенија за работна сила во здравствените сектори, одбраната и поморските сектори. Со над 800 клиенти и еден милион вработени распоредени дневно, Алокејт им служи на најголемите јавни и приватни институции ширум светот преку поддршка на оперативните и административните потреби на професионалците низ сите здравствени установи.

Имаат отворено 2 работни позиции:

RELEASE COORDINATOR

ASSOCIATE BUSINESS ANALYST

KARIERA.mk е сервис за поврзување на компаниите со кандидатите за вработување и им помага на кандидатите да ја најдат вистинската работа со тоа што може да аплицираат на активните огласи со само 1 клик.

Коментари

Популарно