Скопјанец моли да си ги откупи бурмата и прстенот од оној кој му ги украл

На ден 14.10.2016г., во Скопје, на Бул.Партизански одреди, кај "Симпо", во автобус ЈСП бр.22, од ташната на Олгица С., украден е новчаник со документи, пари, златен прстен со ликот на А.Македонски и венчална бурма од бело злато. Прстенот ми е спомен од мојата штотуку почината мајка, а бурмата ми е венчална. Изјавувам спремност истите да ги откупам од оној кој ги поседува. Гарантирам дискреција и без никакви консеквенци. Контактирајте ме на тел.02 2774433 Борис В.

wedding_ring4

Испратено од Борис

Коментари

Популарно