Ова се најдобрите зелени бизнис идеи во Македонија!

„Еко-дете“, „Дизајн за сите од отпадни материјали“ и „Гаџун -лек за кралевите и крал на лековите“ се идеите со кои ќе се претставиме на регионалниот натпревар на кој наградата е поддршка од 10 000 долари.

Коментари

Популарно