Македонија ја напушта Рига со три бода

Нашата репрезентација ја напушта Рига и Летонија со три бода, се беше решено по првиот дел со два брзи гола на Пандев и Барди, победа со 2-0.

Пандев и Барди погодија во 14 и 17 минита за прва гостинска победа која не остава во игра за висок пласман по поразот на Израел од Словенија  и нерешениот резултат меѓу Полска и Австрија.

Коментари

Популарно