Видео: Станија „не почасти“ со се..си танц

Станија Добројевиќ честопати им приговара на цимерките за нивното однесување, особено на Доротеи Јовановиќ.

Снимка од клуб каде кревка русокоса танцува на шипка во бар,  ја запрепасти старлетата, како таа да не се сеќава што правела кога била помлада.

Имено, социјалните медиуми кружи видеото на Станија  кога била помлада, односно пред да  вгради силикони.

Старлетата танцуваше пред камерата во секси долна облека и ги „загреа сите“.

Коментари

Популарно