Фото: Шмекер не се „станува“ тој се раѓа

На социјалните мрежи се појави фотографија која им го  разубави утрото на голем број на луѓе на социјалните мрежи .

Имено, на Твитер се појави фотографија што предизвика лавина позитивни коментари. Станува збор за момче и две девојчиња, кои одат на училиште. Додека тие чекаа да го преминат пешачкиот премин, некој „го фати„ со фотоапарат овој убав гест на момчето на фотографијата. Покрај неговата, тој со  себе  ги носеше и двете  торби на девојчињата.

Коментари

Популарно