Нема да верувате што вози Брена

Од репортерите на емисијата “Папарацо лов“  Лепа брена беше „уловена’ во центарот на Белград во својот автомобил.

Како што наведуваат  репортерите овој автомобил чини 3.000 евра, што ги изненади многумина со обзир на тоа дека Брена е една од најголемите ѕведи на Балканот.

Пеачката сама се возела во својата кола и сама се движела низ градот, додека не се нашла со својата пријателка.

Значи, Брена живее живот како многу обични луѓе, без скапи возила и обезбедување. Уште повеќе што Брена тој ден немала ни мејк-ап.

Кој би рекол дека вака живее една од најабогатите естрадни личности, која само со делумна продажба на на акции на “Гранд продукција“ заработила неколку милиони евра, а која и понатаму за високи хонорари настапува секој викенд.

Коментари

Популарно