Видео: Таа излезе на сцена како од мајка рoдeнa

На музичкиот настан „Drag Me to Brunch“ настапуваат  пејачи со „различни“ способности меѓутоа една пејачка со својот настап ја шокираше публиката.

Таа се појави на сцената буквално со облека која повеќе откриваше отколку што покриваше. Погледнете во продолжение.

Коментари

Популарно