Видео: Внимавајте да не се замерите со него

Навикнати сме вообичаено луѓето чуваат куче во своите домови како чувар, меѓутоа некој  одлучил да чува мисир кој достојно ја исполнува својата должност.

Видеото од мисирот од Висконсин кој му замерил на поштарот е вистински хит на социјалните мрежи. Но, најинтересно е тоа што оваа птица го прави истото секој ден.

Коментари

Популарно